FURFACE dogs

Blogg

Invigning

1 juni flyttade vi in på Salnecke slott i Örsundsbro. 

Vi har tillgång till paddocken, stora fina gräsytor och en loge för teorilektioner och för mindre gruppträning som tex friskvårdskursen Stark Snabb Smidig. 

Med vädret hade vi maximal otur - regnet stod som spön i backen. Som tur var hade vi fått ok från hyresvärden att låna växthuset, så vi flyttade all aktivitet in dit.

Trots det oinspirerande vädret så kom en hel del besökare. En hel del som är gamla i gården och hängt med på Furface kurser sen år tillbaka, men även flera nya ansikten.

Jag hade gjort iordning en Optimismbana med "konstiga" saker som för en del hundar var lätt och för andra en utmaning. Vi hade även ett bollhav där hunden skulle nosa rätt på en vinst. Dessutom hade jag gömt ett ägg med en vinst vid elljusspåret i Örsundsbro.  Jag vet iaf en som gjorde ett försök att hitta ägget, men då ägget inte hittats på måndagen så fick en kompis och hennes hund Leo leta rätt på det. Han hittade ägget inom några minuter.

Trots väderfloppen, tycker jag det blev en trevlig invigning och nu ser vi fram emot att hålla kurser i Örsundsbro under sommaren och hösten.20190601_132014