FURFACE dogs

Blogg

Lösningsorienterad

På juldagen försvann Meta när vi var på promenad.

Hon blev upplockad av grusbilen och levererad till bondgården. Efter lite efterforskningar kom de på att hunden måste nog höra till mig.

Efter det vågar jag inte ha Meta lös på promenad.

Jag skulle kunna nöja mig med det och promenera med henne kopplad - alltid - eller så ser jag mig om efter lösningar.

Konceptträning handlar mycket om att vara lösningsorienterad,  att vara positiv och inte stirra sig blind på problemet och att aldrig säga att något inte går. Så givetvis ska även detta problem lösas med hjälp av lekar.

Jag vet att det finns fler som sitter i samma båt med mig, så nu kör jag en projektkurs LÖS MED LEK. Eftersom jag deltar själv med min rymling så erbjuder jag kursen för halva priset.

Vågar du inte lita på din hund lös - 20190114_183340_0000häng med oss och se vad som händer!


Masterclass i Enköping

Vi startar upp 2019 med ett event för "gamla" lektränare. De hundar och ägare som gått Relationsbanken under hösten 2018 fick en inbjudan att delta på en kostnadsfri Masterclass. Några ur båda grupperna tackade ja och kom idag för att leka ut julen. Temat för dagen var hundmöten och efter fika och några visdomsord från mig, så gick vi raskt över till att leka lekar inriktade för just det - hundmöten. Särskilt med tanke på om hundmöten är ett problem...

Alltid lika roligt att se hur roligt hundarna har och att det är lugnt, tyst och stillsamt trots att vissa av hundarna egentligen är av det livliga slaget.

Fler Masterclasses av den här typen för lekentusiasterna finns planerade framöver. 20190113_12305220190113_124557