FURFACE dogs

 

Vi följer Konsumentverkets regler angående avbokning.

Fakturering sker via Coolcompany.se.

GDPR

Produktkatalog

Tema Lekträning

Pris:350 kr


Plats Enköping

Tre tematräffar där vi fokuserar på ett särskilt  område per tillfälle. Vi tränar på utvalda lekar som berör gällande koncept. Det som är annorlunda mot traditionell träning är att vi fokuserar inte på beteenden, utan på hundens känslor och förändrar hundens personlighetsdrag genom lekar.

 28/4 kl 9-10.30 Lugn och stillhet

Har din hund någon form av problembeteende så är lugn och stillhet ett bra ställe att börja på. Att tömma en full stresshink och få kontroll över den är grunden till att få kontroll över vardagen. Koncept vi fokuserar på är lugn och optimism.

5/5 kl 9.10-30 Koppelglädje

Är drömmen en hund som går med slakt koppel? En hund som promenerar tillsammans med dig istället för som en mållåst projektil som letar efter distraktioner. Koncept vi fokuserar på är närhet, optimism, lugn och fokus. 

 19/5 kl 9-10.30 Optimism boost

Är din hund av det försiktigare slaget? Tycker hunden att oväntade saker som dyker upp eller ljud som hörs är obehagliga - och reagerar därefter? Nu fokuserar vi på koncepten optimism, flexibilitet och lugn och leker lekar som skapar en trygg och glad hund som tar det mesta med ro.

Givetvis löser vi inte några problem på ett tillfälle, men du får verktygen att jobba vidare för att få fram en långsiktig lösning.

Pris:

350 kr/ tillfälle