FURFACE dogs

 

Vi följer Konsumentverkets regler angående avbokning.

Fakturering sker via Coolcompany.se.

GDPR

Produktkatalog

FURFACE SUMMER CAMP '19

Pris:3 500 kr


Sommarläger för vuxna. Fyra dagar med olika teman där vi täcker in allt från fysträning till kognition. 

Dag 1: Terränglöpning - lär dig bästa sättet att löpträna tillsammans med hunden . Gästinstruktör är Annika Johansson som är en van löpare med erfarenet av maratonlopp. Hon håller kurser i bla löpträning och är matte till terriern Smilla.

Dag 2: Doftdiskriminering - lär hunden hitta en specifik doft bland många andra. Doftdiskriminering är användbart inom många områden, kantarellsök, nose work eller som instruktören Maria Aholas hundar ID-sök efter försvunna.

Dag 3: Kognitionsdag - hur tänker din hund? När den ställs inför ett problem, försöker den lösa det själv eller ber hunden om hjälp? Förstår din hund visuella signaler eller ansiktsuttryck? Vi gör några av de tester forskarna inom hundkognition gjort och ser hur just din hund gör. Det finns inget som är rätt eller fel, men du kan få en del aha-upplevelser. Instruktör är Maria Ahola som har 62,5 hp i kognition och har ett särskilt intresse för just hundens hjärna.

Dag 4: Coreträning - med hjälp av balansbollar och andra balansredskap tränar vi de små musklerna som är så viktiga för det allmänna välmåendet. Skaderisken minskar och vid skada förbättras läkningsförmågan. Deltagande hundar förutsätts vara friska. Instruktör är Maria Ahola.

Varje enskild dag består av

Fm: träning och inlärning 

Em: lekutmaning, du får ett uppdrag att utföra utifrån dagens tema.

Lunch ingår. Vi äter på Salnecke slottscafe'. Tyvärr kan vi inte ta hänsyn till olika dieter, så om du vill avstå lunchen skriv det i anmälan.

Datum: 16/7,17/7, 18/7,19/7 kl 9-16

Plats: Örsundsbro 

Pris: 950 kr/dag eller 3500 kr/4 dagar